Calanques körutazás Ebike-val

Vezetett utazás a régi kikötőből a Calanques Nemzeti Parkba elektromos kerékpárral, egy felejthetetlen nap!Marseille egész tengerpartja nem más, mint a kék szépség! Indulás Marseille tengeri kikötőjéből.

  • Kivételes kilátás nyílik a Palais du Pharo-ra
  • Látogasson el az Auffes-völgybe, halászaival és Bouillabaisse éttermével
  • Őrző Szűzanya látogatása
  • Séta a Corniche Kennedy-n
  • Belépés a Calanques Nemzeti Parkba
  • A Calanque de Callelongue látogatása
  • Látogatás a Borély Parkban
  • Piknik megálló vagy étterem
  • Úszómegálló
  • Séta az erdőben
A részvételi díj tartalmazza

Electric bicycle
Helmet
Many stops

Nem része

Lunch
Personal body insurance

Időtartam7 Óra vagy 6 Óra
Hozza magával

Swimming suit

Closed and flat shoes

Résztvevők8
Fontos információ

Guest must know how to ride a bicycle on road with cars trafic.
Guest must have no medical issue (knees, heart, back)
No pregnant woman.
Please note: if you order last minute (less than 24 hours before), contact +33 782 007 347 (whatsapp/iphone) to check the availability of the requested guide/language. No compensation other than reimbursement of the order may be requested.
You Must Know how to ride a bike near cars.
You must be under 70 years old.

További információ

Íme egy felejthetetlen nap, amely 9:15-kor kezdődik:Egy sofőr vár rád a hajód lábánál. majd a régi kikötőből indulva a látogatást a Palais du Pharo megállójával kezdi, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra. A Vallon des Auffes-on, a halászokkal és a FONFON bouillabaisse éttermével egy kis kikötőn keresztül folytatja az utat!Kezdje el a Notre Dame de la Garde mászást, amelyet (egy kicsit) meg kell érdemelnie. Onnan fentről 360¨-os kilátás nyílik a városra. Szánjon időt a bazilika meglátogatására.Menjen le a Corniche Kennedy felé, hogy átkeljen Prado strandjain, Pointe Rouge kikötőjén, a montredoni csapdán a "világ végére": Callelongue Calanque kanyarog a sziklák között... remek.Ideje megállni enni a halétteremben (vagy máshol) vagy a strandon és megfürödni (felügyelet nélkül, de annyira frissítő!)A visszaút egy bukolikus erdőn, a Parc Borelyen és a marseille-iek számára kedves Vélodrome stadionon keresztül fog történni!Szenvedélyes és lenyűgöző idegenvezetője elmagyarázza Önnek, miért választotta itt lakását! és ki tudja, lehet, hogy szeretné? ... legalább, hogy visszatérjek hozzá!

A túra angol nyelven zajlik majd

ab
84,00 EUR
Válassza ki az önnek legmegfelelőbb időpontot és foglalja le!