Marseille alapvető kellékei az ebike-kal

Látogassa meg 3 kihagyhatatlan Marseille-i helyet kevesebb mint 2 óra alatt egy izgalmas vezetett elektromos kerékpározás során. A Palais du Pharo, a Vallon des Auffes és a Notre Dame de la Garde nem tartogat titkot az Ön számára.

  • Fenséges kilátás nyílik a régi kikötőre a Palais du Pharo-ban
  • Vallon des Auffes kikötőjének hitelessége
  • Marseille 360°-os kilátása a Notre Dame de la Garde-ból
  • Kommentár a helyi idegenvezetőtől.
  • Kilátás a Chateau d'If-re és a Frioul-szigetvilágra
  • A Kennedy Corniche "a világ leghosszabb padja" (opcionális)
A részvételi díj tartalmazza

Vélo électrique
Casque
Guide sympa

Nem része

Pourboires
Assurance personnelle

Hozza magával

Lunettes de soleil
Chaussures fermées
Assurance personnelle
Veste coupe vent en cas de vent et entre novembre et mai.

Résztvevőkde 2 à 10 personnes pour 1 guide.
Fontos információ

Aucun retard ne sera malheureusement toléré.
Attention : Si commande de dernière minute moins de 24h avant, contactez le +33 782 007 347 (whatsapp/iphone) pour vérifier la disponibilité du guide demandé. Aucune compensation autre que le remboursement de la commande ne pourra être demandée.

További információ

A kerékpárok kezelésével kapcsolatos gyors eligazítás után indul a Palais du Pharo-ba.Útmutatója történelmi és anekdotikus tényeket mesél el Marseille városáról, a régi kikötő csodálatos kilátása előtt.A Vallon des Auffes hálóit kivetkőző halászaival, természetes úszómedencéjével és FONFON bouillabaisse éttermével autentikus varázsával elcsábítja Önt.A Notre Dame de la Garde-ot egy kicsit meg kell érdemelni, miután átkeltünk két Bompart és Vauban lakónegyeden.Az a kis erőfeszítés, amit az emelkedés során megtett, gyorsan feledésbe merül, mert a kilátás lélegzetelállító.Ez a túra kevesebb, mint 2 órát vesz igénybe 10 km-en, a csoport sebességétől függően más megállóhelyek is lehetségesek, így a Kennedy Corniche-on és annak pazar kilátásában a tengerre haladhatunk.Ha kívánja, még 1 óra 30 óráig folytathatja az utazást idegenvezetővel a városban, hogy más emlékeket és kihagyhatatlan helyeket is meglátogasson.

A látogatás angol nyelvű lesz.

ab
32,00 EUR
Válassza ki az önnek legmegfelelőbb időpontot és foglalja le!